Malteser Cookies

Malteser Cookies, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 18 stk.

SmåkagerRet : Småkager - American cookies

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandKilde : Per K.

Fryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt :      Red:

Malteser Cookies, billede 4 Malteser Cookies, billede 1 Malteser Cookies, billede 2 Malteser Cookies, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
100 g.Brun farin
100 g.Sukker
125 g.Smør
0.5 vaniljestang
1 Æg M/L, hele
1 tsk.Bagepulver
150 g.Hvedemel
0.5 tsk.Groft salt
200 g.maltesers
 
Opskrift:
Tænd ovnen på 200 grader C. alm. ovn.

Rør brun farin, sukker og blødt smør sammen i en skål. Flæk vaniljestangen, og skrab kornene ud med spidsen af en lille kniv. Rør vaniljekornene i smørblandingen. Slå ægget ud, og rør det i. Bland mel, bagepulver og salt sammen i en skål. Rør det i dejen. Knus malteserne i både små og store stykker og bland dem i dejen.

Sæt dejen på bageplade med bagepapir en ske husk god afstand kuglerne flyder nemlig meget ud, når de bliver bagt.

Bag en plade af gangen. Sæt bagepladen i midten af ovnen. Bag 10-11 minutter, til kagerne er lidt brune i kanten.

Lad dem køle af på rist.


karakterer:
Opskriften er vist 963 gange,
og udskrevet 19 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu