Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Karry suppe med kalkun strimler

Karry suppe med kalkun strimler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Kalkun - Diverse kalkun

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Michael Vigh Sørensen

Indsendt :


Karry suppe med kalkun strimler, billede 4 Karry suppe med kalkun strimler, billede 1 Karry suppe med kalkun strimler, billede 2 Karry suppe med kalkun strimler, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
300 gram Kalkun i strimler Kan du ikke få fat i kalkun i strimler er det nemmest at skære strimler af kalkunschnitzel, men kalkunbryst kan også bruges.
1 Porre 1 mellem porrer vejer ca. 150 gram renset vægt.

1 bdt. porrer vejer indeholder ca. 4 mellemstorer porer og vejer ca. 600 gram.
2 Gulerødder 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
100 gram Knoldselleri 1 mellem knoldselleri vejer ca 800gram skrællet vægt
1 spsk. Olie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

1 spsk. Karry, stærk
10 dl. Hønsebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
100 gram Flødeost, naturel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
50 gram Suppehorn, rå Suppehorn er små buede stykker makaroni.

1 dl. suppehorn vejer ca. 55 gram.

1 dl. suppehorn giver ca. 2 dl. kogte og en vægt på 125 gram
   
Opskrift:
Porre, gulerødder og selleri samt kalkun kødet skæres i 4 cm. lange og tynde strimler. Olien kommes i en gryde tilsaæt kalkun grønsagerne og karryen og lad det stå og simre lidt.

Tilsæt suppen og Flødeosten og lad det koge til grønsagerne og kødet er mørt.

Kom tilsidst suppehornene i og lad dem koge til de er bløde som de skal være.

Smag til med salt og karry.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 15637 gange,
og udskrevet 192 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 4527 (1077 kcal)
KJ pr. Pers. 1131 (269 kcal)
Vægt ialt 924 gram
Vægt pr. Pers. 231 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 489 KJ (116 kcal)
Protein 9.4 gram
Fedt 5.2 gram
Kulhydrat 8.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu