Hindbærkranse - Hindbærrosetter

Hindbærkranse - Hindbærrosetter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 60 stk.

SmåkagerRet : Småkager - Diverse Småkager

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandKilde : Per K.

Fryseegnet : Ikke fryseegnede

Indsendt :      Red:

Hindbærkranse - Hindbærrosetter, billede 4 Hindbærkranse - Hindbærrosetter, billede 1 Hindbærkranse - Hindbærrosetter, billede 2 Hindbærkranse - Hindbærrosetter, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
350 g.smør
200 g.flormelis
2 tsk.vaniljesukker
2 æg
2 tsk.citronsaft
500 g.hvedemel
 
 Fyld:
1 dl.hindbærmarmelade
 
Opskrift:
Blødt smør, flormelis, vaniljesukker, æg og citronsaft røres godt sammen på røremaskine. Tilsæt hvedemelet og rør videre til dejen er ensartet.

Dejen fyldes i en sprøjtepose med stjernetyld og sprøjtes ud som kranse på bagepapir. Kransene skal ikke have hul i midten som f.eks. vaniljekranse, men det gør ikke noget at der bliver et lille hul.

I midten af kransene sættes en lille klat hindbærmarmelade, ca. ½ tsk.

Bages ved 200 grader C. alm. ovn i ca. 10 minutter.


karakterer:
Opskriften er vist 516 gange,
og udskrevet 12 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu