Tobleronecreme

Tobleronecreme, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

Kage tilbehørRet : Kage tilbehør - Creme - Kagecreme

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandKilde : Per K.

Fryseegnet : Ikke afprøvet

Indsendt :      Red:

Tobleronecreme, billede 4 Tobleronecreme, billede 1 Tobleronecreme, billede 2 Tobleronecreme, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
400 g.Toblerone
5 dl.piskefløde
 
Opskrift:
Toblerone og piskefløde smeltes ved lav varme, hældes i en skål som køler lidt af på køkkenbordet for den filmes og stilles i køleskabet til næste dag.

Næste dag piskes Tobleronefløden til en let skum.

Tips:

Kan f.eks. bruges til fyld i lagkager


karakterer:
Opskriften er vist 4978 gange,
og udskrevet 31 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu