Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Møllegårdens Maltbrød

Møllegårdens Maltbrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
975 g.hvedemel
50 g.maltmel
10 g.sukker
20 g.salt
25 g.gær
5 dl.vand
 
Opskrift:
Gæren smuldres ud i lunkent vand til den er opløst. Tilsæt mel lidt efter lidt under omrøreing. Æltes i 4-6 minutter. Skal hæve minimum 2 timer men gerne køligt natten over. Bagetid 20-25 min. ved 200 grader.


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 6472 gange,
og udskrevet 137 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu