Oreo Balls
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse kiks Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Victoria Indsendt : Red : |
|
|
Åbn dine Oreo pakker og blend dem i en blender. Læg dine fine Oreo op i en skål og tilsæt Philadelphia, det skal røres godt sammen til en fast masse.
Sæt massen i køleskabet i en time. Massen tages ud og formes til en passende størrelse kugle omkring 20 g. Overtræk: Smelt hvid chokolade over et vandbad, og dyp kuglerne i chokoladen og sæt dem i køleskabet til chokoladen er fast. Pynt: Smelt mørk chokolade i mikroovnen og tag en lille smule op på skeen og kør skeen frem og tilbage oven over kuglerne. Sættes i kølleskabet til den mørke chokolade er størknet. Nydes med et glas dejlig mælk. Tips: Hvis oreo massen ikke gider samle dig til en klump kan du evt. hælde lidt smeltet smør i og sætte den i køleskabet i 30-45 minutter. |
|
|
Opskriften er vist 7095 gange,
og udskrevet 109 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (4 stemmer) |
|
|
Kommentarer Per - 2025-09-10 08:39:02 Kuglerne skal i fryseren for at de ikke "krummer" i chokoladen når de skal overtrækkes. Hvis du er ny i at temperere chokolade så kan de være nemmere at bruge mørk chokolade til overtræk og hvid til pynt. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne
