frisk koriander eller kruspersille frisk koriander eller kruspersille
Opskrift:
Skær gulerødderne i ca. 1 cm tykke skiver. Varm skiverne i olie til de bliver let brune og olien farvet af gulerødderne.
Tilsæt karry. Gulerødderne skal nu være møre/sprøde og resten af ingredienserne tilsættes og gryden tages fra varmen
Retten kan spises som grøn ret med kogt Basmatiris eller som tilbehør til svinekød eller fjerkræ.
Tips:
Smager FANTASTISK !!!!!
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 3437 gange, og udskrevet 55 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider