Gulerødder i karry med koriander

Gulerødder i karry med koriander, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Diverse Tilbehør

Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Nej

Indsendt af : Suhla

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
4 store gulerødder
2 spsk.god karry
4 hakkede grønne syltede tomater
 evt.lidt finthakket rød chili (efter smag)
 Salt
 Peber
2 gode spsk mandelsplitter
 frisk koriander eller kruspersille
 
Opskrift:
Skær gulerødderne i ca. 1 cm tykke skiver. Varm skiverne i olie til de bliver let brune og olien farvet af gulerødderne.
Tilsæt karry. Gulerødderne skal nu være møre/sprøde og resten af ingredienserne tilsættes og gryden tages fra varmen

Retten kan spises som grøn ret med kogt Basmatiris eller som tilbehør til svinekød eller fjerkræ.

Tips:

Smager FANTASTISK !!!!!





karakterer:
Opskriften er vist 4442 gange,
og udskrevet 68 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu