Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Chili Chese Tops

Chili Chese Tops, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 15 stk.

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Diverse Tilbehør

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Chili

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : fryseegnet

Indsendt af : Røde

Indsendt :



Ingredienser:
300 g.cheddarost
1 glasJalapeño
 rasp
 æg
 
 fritureolie (til stegning)
 
Opskrift:
Hak Jalapeño grovt. Smelt cheddarosten i en gryde ved lav varme, når osten er halv smeltet kommes de grovt hakket Jalapeño i så smagen spredes i osten. Når osten er smeltet helt kommes massen i fryseren i 10 min. Massen deles op i små dele og rulles til kugler. Paner her efter kuglerne ved først at dyppe dem i æg og der efter rulle dem i rasp. Kom kuglerne i fryseren (mindst 2 timer). Når kuglerne er frosne paneres de igen og kommes der efter tilbage i fryseren. Når den nye panering er frosen, opvarmes fritureolie i gryde (160˚- 175˚). Kuglerne steges i olien til de er gyldenbrune og lægges der efter på fedtsugende parpir.

Tips:

Chili Cheese tops'ene kan spises med det sammen eller fryses ned og varmes senere enten på pande eller grill.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (36 stemmer)

Opskriften er vist 51006 gange,
og udskrevet 296 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Anders  -  2014-05-04 23:35:39
Man behøves ikke et helt glas jalapeños. Og afhængig af valget af cheddar, kan det godt blive NOGET hardcore ift. ostesmag. But evt. halvdelen ud med mozarella eller en anden ost der smager af lidt mindre (toastost.. ja!). Man kan også bruge en mel/mælk/øl batter, i stedet for æg/rasp. Dobbeltpanering er en god idé, ellers skal man være på dupperne og få dem ud inden/når der går hul på dem (hvilket sker forholdsvist hurtigt) Tak!

Louise  -  2013-05-28 20:03:27
Et helt glas chili, det lyder godt nok vildt..

Ib Raakilde  -  2013-03-23 09:18:36
Husk at panere dem med 2 lag: Gør æg mel og rasp klar til at panere de små tops og rullen i rækkefølgen æg - mel - æg - rask.