Chili Cheese Tops
Hovedingrediens : Grøntsager - Chili Fryseegnet : fryseegnet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Hak Jalapeno groft.
Riv cheddarosten groft og smelt den sammen med Jalapeno ved lav varme gerne over vandbad, vi bruger vandbadsgryde.
Kom osten på tallerken eller fad og lad den afkøle så meget at du kan lave små kugler af den 15-20 gram stykket. Stil dem i fryseren 5 minutter. Vend så kuglerne først i mel, så æg og rasp, og så æg og rasp endnu en gang so de får dobbelt lag panering. Varm fritureolie i gryde og steg kuglerne steges i olien til de er gyldenbrune og lægges der efter på fedtsugende papir. Prøv dig lidt frem med varmen på olien, den skal være varm nok til at kuglerne får farve. |
|
Opskriften er vist 53255 gange,
og udskrevet 369 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (36 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne