Chili Cheese Tops

Chili Cheese Tops, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Diverse Tilbehør

Hovedingrediens : Grøntsager - Chili

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : fryseegnet

Indsendt :      Red :
Chili Cheese Tops, billede 4 Chili Cheese Tops, billede 1 Chili Cheese Tops, billede 2 Chili Cheese Tops, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
200 g.cheddarost
50 g.Jalapeño
 rasp
 æg
 
 fritureolie (til stegning)
 
Opskrift:
Hak Jalapeno groft. Riv cheddarosten groft og smelt den sammen med Jalapeno ved lav varme gerne over vandbad, vi bruger vandbadsgryde.

Kom osten på tallerken eller fad og lad den afkøle så meget at du kan lave små kugler af den 15-20 gram stykket. Stil dem i fryseren 5 minutter.

Vend så kuglerne først i mel, så æg og rasp, og så æg og rasp endnu en gang so de får dobbelt lag panering.

Varm fritureolie i gryde og steg kuglerne steges i olien til de er gyldenbrune og lægges der efter på fedtsugende papir.

Prøv dig lidt frem med varmen på olien, den skal være varm nok til at kuglerne får farve.





karakterer:
Opskriften er vist 53255 gange,
og udskrevet 369 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (36 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu