Hæld vandet fra tunen og findel den i en lille skål. Tilsæt cremefraiche, mayonaise, citronsaft og rør godt rundt.
Skræl og skær et lille løg i mundrette bider (eller finhak det) og kom det i skålen. Pres eller finhak hvidløget og kom det også i skålen. Tilsæt dild og persille og smag til med salt og peber.
Tips:
Tunsalaten bliver kun bedre af at trække lidt, men kan ikke holde sig forfærdeligt længe.
Put evt. grøntsager efter eget valg i, eller bland den op med grøn salat.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2.5
(5 stemmer)
Opskriften er vist 11376 gange, og udskrevet 293 gange.
Kommentarer
Emig & Mard - 2012-04-26 10:42:14 Prøv den, den er alletiders:)))
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider