Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Puisi suaasat

Puisi suaasat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : nej

Indsendt af : Naja

Indsendt :



Ingredienser:
2000 g.sælkød
5-6 store kartofler
3 store gulerødder
1.5 håndfuld ris
1 løg
 salt
 peber
 aromat
 
Opskrift:
kog sælkødet i vand tilsat lidt salt, efterhånden som det koget op og blodet skummer op ti overfladen tges det væk lidt efter lidt. når kødet har kogt en ½ time tilsætte ris kartofler og gulerødder og koger til det er møre og risende er færdig. smag til med salt og peber og gerne lidt aromat.

Tips:

spis senep eller HP sovs til sælen eler skær den i små stykker og put den tilbage i suppen på din tallerken. små børn kan godt sidde og spise ribbens kødet.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (3 stemmer)

Opskriften er vist 4275 gange,
og udskrevet 57 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu