Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Pizzasnegle med pesto (nemt og fantastisk)

Pizzasnegle med pesto (nemt og fantastisk), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 18 stk.

FrokostRet : Frokost - Pizzasnegle

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : er fryseegnet

Indsendt af : Camilla b

Indsendt :



Ingredienser:
 Færdigbagt pizzadej(dem man ruller ud)
 Basilikum pesto
 Revet mozarella ost
 Peperoni
 
Opskrift:
Tænd ovnen på 200 grader - varmluft 180 grader.

Først ruller man den færdigbagte pizzadej ud på bordet.

Derefter smøre man et lag pesto henover hele dejen. Så putter man osten henover pesto laget.

Herefter "stabler" du en bunke peperoni ovenpå hinanden og skære et kryds i bunken så man får små fine trekanter.
Dem fordeler man også henover hele pizzadejen, fuldstændig ligesom man laver hjemmelavet pizza.

Når fyldet er på, ruller du det sammen fra den lange ende, så de ikke bliver for tykke og du får flere stk.
Når rullen er rullet sammen skære du ca. 2 cm. tykke snegle ud af rullen og placere dem på en bradepande med bagepapir.

Bag dem midt i ovnen i 15-20 min, til dejen har fået nok og har fået en flot gylden farve.

Tips:

Jeg har valgt at bruge den færdige pizzadej man kan finde i de fleste supermarkeder i køledisken, fordi de er utroligt nemt og fordi jeg efter min mening synes der godt kan blive for meget brød i en pizzasnegl så man ikke kan smage fyldet, og dette får man ikke ved at bruge den færdigbagte da den ikke hæver inde i ovnen. For at få det bedste resultat skal du bruge den pesto man også finder i køledisken i supermarkedet (føtex), da den har den tydeligste og bedste smag af hjemmelavet pesto. Se billede.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (7 stemmer)

Opskriften er vist 17363 gange,
og udskrevet 150 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2013-07-10 20:46:28
Hvor meget skal man bruge af de enkelte ingredienser?

Camilla b  -  2011-08-28 16:20:59
Billederne er sendt ind, så venter bare på de bliver lagt ud, mhs. til billedet af pestoen som er blevet brugt.