revet skal af halv appelsin revet skal af halv appelsin
Fyld: Fyld:
75
g.
valnødder75 g. valnødder
100
g.
hakket chokolade100 g. hakket chokolade
Opskrift:
Smør og sukker røres sammen. Æggene tilsættes ét ad gangen. Mel, bagepulver, vanila og kakaomælk røres i. Bland nødder og chokolade i. Dejen fyldes i en smurt 1½ l. sandkageform eller springform. Stilles i kold ovn.
Bagetid: ca. 1 t og 10 min. Ved 175 grader.
Kan også bages i bradepande, bagetiden er da 45 min. ved 175 grader
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 2035 gange, og udskrevet 26 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider