Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Råstegte Basilikumkartofler

Råstegte Basilikumkartofler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Diverse Tilbehør

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : Susan Andersen

Indsendt :



Ingredienser:
8-10 Kartofler
2 Rødløg
4 spsk.Olivenolie
 Salt
 peber
100 g.gruyèreost
2 spsk.hakket frisk basilikum
 
Opskrift:
1. Skræl kartoflerne og skær dem i tynde skiver med en skarp kniv. Læg kartoflerne i en skål med koldt vand og lad dem trække ca. 10 min.
Lad dem dryppe af på køkkenrulle.

2. Pil og skiv løgene. varm olien på middelvarme på en stor stegepande. Tilsæt løgene og svits 2 min.
Kom kartoflerne i og steg til de er gyldenbrune og bløde, 15-20 min.
vend kartofler og løg tit.
krydr med salt og peber.

3. Riv osten. Tilsæt den hakkede basilikum og rør rundt.
Drys den revne ost over kartoflerne og lad dem stå på varmen, uden at røre til osten er smeltet. Drys sort peber over og servèr.

Tips:

TIPS: Hvis du vil skære kartoflerne rigtig tyndt og spare tid, kan du anvende en foodprocessor med et fint skæreblad eller et grøntsagsjern. SERVERINGSTIPS: Server denne ret med fx. en lammegryde om vinteren eller til stegt fisk om sommeren.


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 5437 gange,
og udskrevet 60 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu