Chokolademousse med daim og skilpadder ala Inez

Chokolademousse med daim og skilpadder ala Inez, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Kold DessertRet : Kold Dessert - Dessertmousse

Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Henriette

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
12 toms chokoladeskilddpader mini
 Evt.100 g. alm. mælkechokolade
4 små daim (mindst)
4 Æggeblommer, pasteuriseret
7.5 dl.fløde
 
Opskrift:
Smelt chokoladeskilpader og evt alm. mælkechokolade over vandbad - Vær endelig ikke nærig med padderne.
Hæld evt lidt fløde i for at gøre chokoladen lettere at arbejde med.
Tilsæt pasteuriserede æggeblommer og rør til blandingen er glat.
Pisk flødeskum og vend chokoladeblandingen i.
Knus Daim i ønsket mængde og bland i moussen som knas
Hældes i portionsglas og stilkes på køl 4-5 timer
Sserver med lidt flødeskum og knust daim på toppen.

Tips:

Alle mængder er ca. og man behøver bestemt ikke droppe planerne om at lave moussen fordi man har mindre af noget eller mere af noget andet. Det her kan nærmest ikke gå galt.





karakterer:
Opskriften er vist 20156 gange,
og udskrevet 531 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2016-12-30 14:36:01
Smager ikke af noget, vil anbefale at putte MØRK chokolade i

  -   2014-05-17 20:52:58
Har lige lavet den. Den er utrolig fantastisk!

  -   2013-05-08 17:25:39
Har lavet den flere gange, den er fantastisk.

  -   2012-04-17 10:18:11
Har lavet den adskillige gange med lidt forskellig chokolade og den bliver lige god hver gang!

  -   2011-08-27 07:57:12
PS. Det er den opskrift Inez bruger i 4-stjerners middag - Hentet fra hendes egen opslag.