Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Lammeragout

Lammeragout, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov stykker

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1 kg.lammebov
25 g.margarine
1 spsk.olie
2 toreløg
1 fedhvidløg
1 aubergine
1 spsk.paprika
1 spsk.hvedemel
5 dl.bouillon
4 dl.ris
6 dl.vand
1 tsk.salt
1 pakkebacon i skiver
250 g.Champignon
1 ds.flåede tomater
 


Opskrift:

Skær kødet fra benene og skær det i terninger.

Brun kødet i margarine og olie, tilsæt de hakkede løg, knust hvidløg og terninger af aubergine. Drys paprika og mel i gryden og rør til det er opsuget. Hæld bouillon ved og lad retten koge til kødet er mørt - ca. 1 time.

Risene hældes i det kogende vand tilsat salt. Risene koges ved svag varme i ca. 12 minutter under låg. Der slukkes og risene står yderligere 12 minutter under låg.

Imens ristes baconskiverne, der er skåret i tern, på en tør pande. Champignon renses og skæres i skiver og tilsættes baconen. Skær de flåede tomater i mindre stykker og kom dem på panden.

Denne blanding hældes over de færdigkogte ris, der serveres til lammeragouten.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (6 stemmer)

Opskriften er vist 21532 gange,
og udskrevet 487 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu