Skåle med creme fraiche friskklippet purløg karry Skåle med creme fraiche friskklippet purløg karry
Opskrift:
Svits baconstykkerne let i smør, drys karry ved og rør rundt. Kom løg og det hakkede kød i og rør rundt, til det er varmet i gennem, og kødet smuldrer. Hæld tomaterne og væde i, drys lidt cayenne ved - ikke for meget, det er ret stærkt, og man kan efterkrydre til sidst.
Hæld bouillonen i og lad det hele koge op, læg låg på og lad suppen koge i ca. 20 min.
Hæld piskefløde i og smag til med salt og evt. mere karry og cayenne. Bland creme frache og høvlet peberrod sammen og kom det i suppen, rør rundt rundt og lad det småkoge, mens brødskiverne bliver gratineret i ovnen. Servèr purløg, creme fraiche og evt. karry i hver sin lille skål, så hver især kan krydre sin portion suppe
Giv de gratinerede brød til.
Gratinerede suppebrød:
4 skiver ristet brød
40 g. smør
60 g. ost
2 små eller 1 stor æggehvide
rør smør og ost sammen. Pisk æggehvide meget stiv og vend den i ostesmørret. Smør hver skive brød med osteblandingen. Sæt skiverne på staniol på en bageplsde i en 200 grader varm ovn, indtil de er gyldne, ca. 10 min.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.9
(4 stemmer)
Opskriften er vist 26673 gange, og udskrevet 484 gange.
Kommentarer
Linda Skjødt Jordan - 2019-11-06 06:20:10 En suppe der faktisk overraskede vældig positivt. Både børn og voksne sluprede den i sig herhjemme. Jeg brugte en anelse mere bacon, men tys tys :-)
Frk Siv - 2018-11-02 14:29:25 porre og peberfrugt er god tilsætning :-)
Ole Bredahl Christiansen - 2017-01-31 17:29:13 Hold kæft en skoresuppe......super super😆
CelinaS - 2015-03-09 13:53:42 Jeg som ikke er vild med suppe , Siger :DETTE ER EN LIVRET ❤️
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider