| |
|
Gulerodsguf
Gulerodsguf, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
100 | g. | revne gulerødder100 g. revne gulerødder | 200 | g. | makroner200 g. makroner | 2-3 | spsk. | vaniliesukker2-3 spsk. vaniliesukker | 2.5 | dl. | creme fraiche (18%)2.5 dl. creme fraiche (18%) | 2.5 | dl. | piskefløde2.5 dl. piskefløde | | | |
| |
knus halvdelen af makronerne, og lig dem i et tærtefad.
Pisk derefter fløden, og bland med creme fraiche og vaniliesukker.
halvdelen af massen ligges i tærtefadet.
Resten af makronerne drysses over, od den sidste masse ligges over.
Tærtefadet dækkes af revne gulrødder.
Stilles på køl i 4 timer, og er klar til servering.
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2
(14 stemmer)
Opskriften er vist 3505 gange, og udskrevet 73 gange.
| |
|
|
Kommentarer
Birte K - 2014-10-20 13:14:41 Frisk og lækker.
Ikke sidste gang den skal serveres
Stine - 2014-03-10 18:28:19 Den er super lækker, den blev hvertfald spist op af både os selv og gæsterne
Lene Sørensen - 2011-09-09 10:57:25 Rigtig lækker og anderledes
|
|