Bland marinaden, og læg kødet i. Lad det trække koldt i 6-12 timer.
Læg kødet på en rist over bradepanden, drys med lidt salt (marinaden er salt).
Steg kødet ved 225gr. i 15 til 20 min.
Rør sausen sammen, smag den til, server kødet skæret i tynde sktå skiver.
TILBEHØR:
Røsti, ovnstegte kartofler og salat.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 7291 gange, og udskrevet 67 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider