Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Bearnaise sauce

Bearnaise sauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : er ikke fryseegnet

Indsendt af : Stinepigen

Indsendt :



Ingredienser:
5 æggeblommer
250 g.smør
1 spsk.eddike
1 spsk.vand
1 spsk.estragon
 
Opskrift:
pisk æg, vand og eddike sammen over svag varme. til den ligner bearnaise kom derefter estragon i. pisk i yderligere 1 til 2 minutter og sovs'en er færdig

Tips:

pas på at sovs'en ikke får for meget varme så den skiller, kan evt. laves over et vandbad for at gøre det nemmere


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
1.9    (7 stemmer)

Opskriften er vist 12238 gange,
og udskrevet 273 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Carsten  -  2014-01-20 14:51:09
Hvad skal smøret bruges til ???

kokke eleven   -  2012-07-21 18:29:14
i beskrivelsen om hvordan saucen bliver lavet burde der stå klaret smør tilsættes tempareret stille og roligt uden den skiller

  -  2012-06-22 17:22:31
Og hvor kommer smøret så ind i billedet? :-)