Den gode havregrød

Den gode havregrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Pers.

Morgenmad/BrunchRet : Morgenmad/Brunch - Morgenmad

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Havregryn

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : Pia N

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 dl.havregryn
3 dl.vand/mælk
 
0.5 æble
2 spsk.rosiner
1 knsp.kanel
1 spsk.Sirup, lys
 
Opskrift:
Bland gryn og væske (vand, mælk eller halv af hver) i en kasserolle og sæt kogepladen på lidt under middelvarme. Når grøden begynder at koge røres i gryden indtil grøden har en tynd og lind konsistens, så slukkes for varmen. Grøden skal være lidt tyndere end du egentlig havde tænkt dig, da den hurtigt vil begynde at stivne når den køles ned på din tallerken.

Variation: Æble-kanel havregrød

Mens grøden bringes i kog tilsættes æble skåret i tern, rosiner og kanel. Kan evt. sødes med lys sirup.

Tips:

Den go'e havregrød bliver en blød og cremet havregrød. Fidusen er godt med væske og lidt tålmodighed.





karakterer:
Opskriften er vist 11420 gange,
og udskrevet 87 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (31 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-01-31 10:47:03
Mmm.. Det ser lækkert ud og smager også dejligt :D Bedre med lidt sukker og salt men ellers :D LÆKKERT!! :P