Reven skal af 2 appelsiner Reven skal af 2 appelsiner
50
g.
nøddekerner50 g. nøddekerner
250
g.
sukker250 g. sukker
Saft af 2 appelsiner Saft af 2 appelsiner
250
g.
hvedemel250 g. hvedemel
3
æg3 æg
50
g.
mørk chokolade50 g. mørk chokolade
2
tsk.
bagepulver2 tsk. bagepulver
Evt.: Evt.:
Syltede citrusfrugter Syltede citrusfrugter
Vanillestang Vanillestang
Glasur: Glasur:
150
g.
flormelis150 g. flormelis
Appelsinsaft Appelsinsaft
Opskrift:
Pisk hviderne stive. De vendes i til sidst.
Pisk fedtstof og sukker godt sammen. Rør æggeblommerne i ét af gangen
Tilsæt reven appelsinskal og appelsinsaft.
Cholokade og nøddekerner blandes og blandes i dejen, sammen med mel og bagepulver.
Kom dejen i en smurt springform (ca. 24 cm.) og bag kagen ca. 50 min. ved 175 grader.
Lad kagen blive kold.
Rør glasuren af flormelis og appelsinsaft og glasér kagen.
Tips:
Arbejdstid ca. 1 time incl. opfydning.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 5351 gange, og udskrevet 104 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider