Pasta med jomfruhummerhaler

Pasta med jomfruhummerhaler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Hummer - Jomfruhummerhaler

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ikke fryseegnet

Indsendt af : rbroen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
200 g.udtarmede pillede jomfruhummerhaler
2 dl.hvidvin
0.5 bægerPhiladelphia smøreost med forårsløg og sort peber
1 dl.frosne ærter
 dild eller persille
 salt
 peber
 paprika
 hvidløgssalt
 en god olie
 evt.lidt citronsaft
 pasta
 
Opskrift:
svits jomfruhummerhaler af i olien med krydderier og tilsæt herefter hvidvin. Lad simre lidt og herefter tilsættes citron, smøreost og ærter. jævnes ud så smøreosten bliver til lækker pastasovs. samtidig koges pasta, lad den dryppe lidt af inden du kommer den varme pasta på panden og det hele vendes sammen. Pynt med persille eller dild til sidst.

Tips:

man kan bruge en rest jomfruhummerhaler fra dagen før hvis du f.eks.. har grillet dem med krydderier dagen før. køles resten ned inden 3 timer og der tilsættes mindre krydderier i retten. En god måde at bruge en lækker rest på





karakterer:
Opskriften er vist 20134 gange,
og udskrevet 416 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.1    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu