Pandekager med øl 02
Hovedingrediens : - Indsendt af : bibi Indsendt : Red: |
|
|
mel, mælk og øl piskes til en jævning og tilsættes de sammenpiskede æg. kom dejen i en kande og lad den hvile ca. 30 min.
lidt fedtstof kommes på en varm pande og ca 0,5 dl dej hældes på panden. Når pandekagen er gylden vendes den. Når den er gylden på den anden side også- ja så er den færdig Tips: Smager rigtig godt med stikkelsbærkompot-rabarberkompot-puddersukker eller flormelis |
|
Opskriften er vist 8910 gange,
og udskrevet 128 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer - 2011-08-18 17:49:54 De bedste |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne