Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Grov frokost-foccacia

Grov frokost-foccacia, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød, boller og kiks

Hovedingrediens : Mel - Fuldkornshvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
25 g.gær
7 dl.lunet vand (ca. 37 grader)
2 tsk.groft salt
65 g.flydende honning
1 dl.oliven­olie
100 g.byg­gryn eller havre­gryn
300 g.fuldkorns­hvedemel
300 g.fint hvede­mel
 
Opskrift:
Opløs gæren i lunet vand. Tilsæt salt, honning og olivenolie. Tilsæt gryn og mel. Tilsæt melet lidt ad gangen, du skal måske bruge lidt mere eller lidt mindre. Dejen skal have konsistens som tyk havregrød. Rør et par minutter, eventuelt på maskine og lad dejen hæve i 30 minutter, ved stuetemperatur.

Hæld dejen i en bradepande (ca. 30x40 cm), foret med bagepapir. Lad den hæve i yderligere 30 minutter. Prik lidt i dejen med en våd finger og top den med salt og f.eks. sesam (hvis til sandwichboller), squash, løg, gedeost, feta, peberfrugt, basilikum, rosmarin eller lige det, du elsker.

Bag brødet ved 200 grader, varmluft i cirka 45 minutter, eller til det er gennembagt.

Lad det køle af i formen.

Skær foccaciaen til sandwichboller eller i grove stykker til at spise, som den er.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3    (1 stemmer)

Opskriften er vist 5623 gange,
og udskrevet 98 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu