Tænd ovnen på 175 grader C. alm. ovn og smør formen.
Rør smør og sukker hvidt og skummende.
Tilsæt æggeblommerne en ad gangen.
Bland mel, kokosmel, kakao og bagepulver og rør det skiftevis i dejen med mælken.
Pisk æggehviderne let stive og vend dem i dejen.
Hæld dejen i formen.
Bag kagen i ca 45 minutter.
Glasur:
Kog vand, sukker og kakao.
Pisk glasuren jævn.
Kog den ca 10 minutter ved jævn varme eller til den er sej og tyktflydende.
Lad glasuren køle af og rør vaniljesukker og smør i.
Smør glasuren på kagen.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 6743 gange, og udskrevet 84 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider