stort bdt. persiller eller stilke (ca 100 g)1 stort bdt. persiller eller stilke (ca 100 g)
1
gulerod (ca 100 g)1 gulerod (ca 100 g)
25
g.
revet ost25 g. revet ost
4
spsk.
olie4 spsk. olie
175
g.
grahamsmel175 g. grahamsmel
200
g.
hvedemel200 g. hvedemel
2
tsk.
bagepulver2 tsk. bagepulver
1.5
dl.
vand1.5 dl. vand
Opskrift:
Persillen hakkes, og guleroden rives.
I en skål røres persille, gulerod, ost og olie.
I en anden skål røres mel og bagepulver.
Hæld de to skåle sammen og tilsæt vand.
Rør dejen ud og del den i ønskede stykker.
Bages ved 175 grader C. alm. ovn i ca 25 minutter.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 1.6
(4 stemmer)
Opskriften er vist 3791 gange, og udskrevet 69 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider