Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Lammeragout med timian

Lammeragout med timian, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammesmåkød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
300 g.stegt lammekød
 smør (til stegning)
2 spsk.hvedemel
2 dl.bouillon
2 dl.fløde
1 pk.dybfrosne ærter (300g)
 salt
 peber
0.25 tsk.smuldret timian
2 spsk.fintklippet persille
 
Opskrift:
Skær kødet i små terninger og svits det et par minutter i lidt fedtstof. Drys melet over og bland det med kødet. Spæd med bouillon og derefter med fløden. Lad det koge nogle minutter.

Drys ærterne i, det er unødvendigt at tø dem op først. Tilsæt krydderier og smag til med salt og peber.

Drys med persille og server med kogte kartofler eller løse ris.

Tips:

Som stegt lammekød kan evt. bruges rester fra dagen i forvejen.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 6700 gange,
og udskrevet 192 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu