Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Lammeragout med timian

Lammeragout med timian, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammesmåkød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
300 g.stegt lammekød
 smør (til stegning)
2 spsk.hvedemel
2 dl.bouillon
2 dl.fløde
1 pk.dybfrosne ærter (300g)
 salt
 peber
0.25 tsk.smuldret timian
2 spsk.fintklippet persille
 


Tilbehør:
Server med kogte kartofler eller løse ris.
Opskrift:

Skær kødet i små terninger og svits det et par minutter i lidt fedtstof. Drys melet over og bland det med kødet. Spæd med bouillon og derefter med fløden. Lad det koge nogle minutter.

Drys ærterne i, det er unødvendigt at tø dem op først. Tilsæt krydderier og smag til med salt og peber.

Drys med persille og server med kogte kartofler eller løse ris.

Tips:

Som stegt lammekød kan evt. bruges rester fra dagen i forvejen.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 6295 gange,
og udskrevet 142 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu