Rugbrød uden kerner

Rugbrød uden kerner, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 brød

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Rugbrød

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Fryseegnet : Ikke afprøvet

Indsendt :      Red:

Rugbrød uden kerner, billede 4 Rugbrød uden kerner, billede 1 Rugbrød uden kerner, billede 2 Rugbrød uden kerner, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1.6 dl.maltøl
15 g.gær
1.5 dl.Vand
100 g.hvedemel
2 tsk.Salt
375 g.rugmel, groft
 
Opskrift:
Gæren opløses i maltøl (½ flaske) og vand Hvedemel, rugmel og salt røres i, røres 5-10 minutter ved lav hastighed. Hviler 1 time ved stue temperatur.

Dejen kommes i rugbrødsform 1½ l Hæver yderligere 2 timer til der dannes prikker på størrelse med knappehulshoveder i dejen

Brødes sættes i en 220 grader C. almindelig varm ovn, skru ned til 180 grader og bag ca. 1 time


karakterer:
Opskriften er vist 887 gange,
og udskrevet 23 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu