Rugbrød uden kerner

Rugbrød uden kerner, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 brød

Ret : -

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Fryseegnet : Ikke afprøvet

Indsendt :


Rugbrød uden kerner, billede 4 Rugbrød uden kerner, billede 1 Rugbrød uden kerner, billede 2 Rugbrød uden kerner, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1.6 dl.maltøl
15 g.gær
1.5 dl.Vand
100 g.hvedemel
2 tsk.Salt
375 g.rugmel, groft
 
Opskrift:
Gæren opløses i maltøl (½ flaske) og vand Hvedemel, rugmel og salt røres i, røres 5-10 minutter ved lav hastighed. Hviler 1 time ved stue temperatur.

Dejen kommes i rugbrødsform 1½ l Hæver yderligere 2 timer til der dannes prikker på størrelse med knappehulshoveder i dejen

Brødes sættes i en 220 grader C. almindelig varm ovn, skru ned til 180 grader og bag ca. 1 time


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 362 gange,
og udskrevet 10 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu