Rugbrød uden kerner
Kilde : Bjørn Kok Fryseegnet : Ikke afprøvet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Gæren opløses i maltøl (½ flaske) og vand
Hvedemel, rugmel og salt røres i, røres 5-10 minutter ved lav hastighed.
Hviler 1 time ved stue temperatur.
Dejen kommes i rugbrødsform 1½ l Hæver yderligere 2 timer til der dannes prikker på størrelse med knappehulshoveder i dejen Brødes sættes i en 220 grader C. almindelig varm ovn, skru ned til 180 grader og bag ca. 1 time |
|
Opskriften er vist 5433 gange,
og udskrevet 79 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne