håndfulde friske eller frosne jostabær (kaldes også solstik)2 håndfulde friske eller frosne jostabær (kaldes også solstik)
1
bæger
milda med vanille1 bæger milda med vanille
2
spsk.
flødeost2 spsk. flødeost
75
g.
sukker75 g. sukker
1
sjat
rom1 sjat rom
Opskrift:
Pisk Milda med flødeost.
Blend bær og sukker i.
Smag til med lidt rom.
Pynt med et par hele bær og evt nogle blade annanassalvie.
Hvis det laves med friske bær, skal det et par timer på køl.
Tips:
Kan også laves med f.eks blåbær.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 2043 gange, og udskrevet 41 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider