fyld: rens rabarberstilkerne, skær dem i små stykker og damp dem et øjeblik i vand tilsat sukker
hæld rabarberne til afdrypning i en sigte gem saften
dej:rør smør og sukker hvidt.
tilsæt æggene et ad gangen og rær 1/2 dl rarbabersaft i dejen. tilsæt rabarberne og vend dem forsigt i dejen,så de fordeler sig.
hæld dejen i em smurt springform(ca 22 cm diameter) og bag kagen ved 200 grader i ca 20 min.
server kagen lun med creme fraiche eller flødeskum
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3
(4 stemmer)
Opskriften er vist 7795 gange, og udskrevet 91 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider