Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Charnovs Squashkage

Charnovs Squashkage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 12 Pers.
Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Squash

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Fryseegnet

Indsendt af : Charnov Nielsen

Indsendt :


Charnovs Squashkage, billede 4 Charnovs Squashkage, billede 1 Charnovs Squashkage, billede 2 Charnovs Squashkage, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
300 gram Squash 1 mellem squash vejer ca. 300 gram.

1 dl. revet squash vejer ca. 70 gram.
75 gram Valnøddekerner 2.5 dl. hele valnøddekerner svarer til ca. 100 gram.

2 dl. hakkede valnødekerner svarer til ca. 100 gram.
200 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
200 gram Brun farin 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
4 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
250 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1.5 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1.5 spsk. Kanel, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7 gram
1 dl. 50 gram
   
Opskrift:
Skyl og riv squashen. Hak nødderne. Pisk smør og brun farin lyst og skummende. Tilsæt æggene et ad gangen og pisk efter hvert æg. Bland mel, bagepulver og kanelog vend det i dejen sammen med squash og valnødder.

Fyld dejen i en smurt springform og bag den ved 175 grader nederst i ovnen i ca. en time. Giv frugt til, f.eks. blommer eller ferskner.


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Squashkage

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 10974 gange,
og udskrevet 191 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 17057 (4061 kcal)
KJ pr. Pers. 1421 (338 kcal)
Vægt ialt 1323 gram
Vægt pr. Pers. 110 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1289 KJ (306 kcal)
Protein 5.7 gram
Fedt 18.4 gram
Kulhydrat 30.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu