Chokoladefonant med blødende hjerte

Chokoladefonant med blødende hjerte, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

Varm DessertRet : Varm Dessert - Diverse Varme desserter

Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : nej

Indsendt af : rikke

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
100 g.god mørk chokolade
100 g.smør
50 g.sukker
40 g.hvedemel
100 g.æggeblomme
50 g.æggehvide
 lidtolie
 
Opskrift:
Chokolade smeltes over vandbad. koldt smør smeltes i den varme chokolade. Mel sigtes i massen. De øvrige ingredienser tilsættes.
4 muffins forme beklædes med bagepapir som smøreres med lidt neutral olie inden massen fordeles. Bages i 9-11 minutter ved 200 grader.
Afkøles lidt og serveres lune evt. med god vaniljeis og friske bær.





karakterer:
Opskriften er vist 29103 gange,
og udskrevet 334 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (16 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2017-01-18 19:54:27
Rigtig god opskrift jeg piskede dog æggehviderne sammen med sukkeret til massen blev stiv - dejen blev luftig og lækker

  -   2013-02-09 16:06:12
de her kager er mega gode