flydende Becel til stegning2 tsk. flydende Becel til stegning
2
Spsk.
marmelade2 Spsk. marmelade
Opskrift:
Pisk æg, sødemiddel og kanel sammen. Dyp hver side af de 2 skiver franskbrød i æggemassen. Steg dem gyldne og sprøde i lidt flydende Becel på en pande. Server dem med marmelade.
Tips:
Skær ikke franskbrødet for tykt - max. 1 cm. Så bliver de mere sprøde.
Jeg bruger gerne hjemmebagt franskbrød af ½ hvedemel og ½ hvidhvede, da dette giver et lækkert lyst brød, men med masser af fuldkorn, så blodsukkerstigningen ikke bliver for høj.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.6
(14 stemmer)
Opskriften er vist 5054 gange, og udskrevet 67 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider