Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Laksetomater

Laksetomater, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :





Ingredienser:
4 storetomater
1/2 tsk.salt
250 g.laksestykker
75 g.agurk
1/2 tsk.tørret esdragon
175 g.créme fraiche (18%)
 purløg eller persille
 


Opskrift:

Tomaterne udhules og drysses indvendigt med salt og stilles med bunden opad ca. 1/2 time, så noget af væden kan løbe af. Laksen moses med en gaffel. Agurken skæres i små terninger. Laks og agurk blandes. Esdragon og créme fraiche røres i, og fyldet smages til med salt og peber.

Fyldet kommes i tomaterne, og der pyntes med purløg eller persille. Tomaterne serveres kolde og kan fyldes et pat timer inden de skal serveres.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 6234 gange,
og udskrevet 98 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

bopo7  -  2007-05-11 16:24:52
er laksen rå eller dampet