Tomaterne udhules og drysses indvendigt med salt og stilles med bunden opad ca. 1/2 time, så noget af væden kan løbe af. Laksen moses med en gaffel. Agurken skæres i små terninger. Laks og agurk blandes. Esdragon og créme fraiche røres i, og fyldet smages til med salt og peber.
Fyldet kommes i tomaterne, og der pyntes med purløg eller persille. Tomaterne serveres kolde og kan fyldes et pat timer inden de skal serveres.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(2 stemmer)
Opskriften er vist 6890 gange, og udskrevet 128 gange.
Kommentarer
bopo7 - 2007-05-11 16:24:52 er laksen rå eller dampet
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider