Laksetomater

Laksetomater, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
4 storetomater
0.5 tsk.salt
250 g.laksestykker
75 g.agurk
0.5 tsk.tørret esdragon
175 g.créme fraiche 18%
 purløg eller persille
 
Opskrift:
Tomaterne udhules og drysses indvendigt med salt og stilles med bunden opad ca. 1/2 time, så noget af væden kan løbe af. Laksen moses med en gaffel. Agurken skæres i små terninger. Laks og agurk blandes. Esdragon og créme fraiche røres i, og fyldet smages til med salt og peber.

Fyldet kommes i tomaterne, og der pyntes med purløg eller persille. Tomaterne serveres kolde og kan fyldes et pat timer inden de skal serveres.


karakterer:
Opskriften er vist 7369 gange,
og udskrevet 133 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

bopo7  -  2007-05-11 16:24:52
er laksen rå eller dampet