hakkede valnødder (alternativt mandler eller hasselnøddder)250 g. hakkede valnødder (alternativt mandler eller hasselnøddder)
75
g.
fuldkornshvedemel75 g. fuldkornshvedemel
2
dl.
spsk. knuste hørfrø2 dl. spsk. knuste hørfrø
0.5
dl.
hakkede rosiner dadler eller tørrede tranebær0.5 dl. hakkede rosiner dadler eller tørrede tranebær
0.75
dl.
ahornsirup0.75 dl. ahornsirup
1
tsk.
vaniliesukker1 tsk. vaniliesukker
Opskrift:
Bland alle ingredienserne i en skål og rør dem godt sammen.
Tril små kugler og sæt dem på bagepapir på en bageplade. Tryk dem flade med en gaffel.
Bag småkagerne i en 175 grader varm ovn til de er gyldne 15-20 minutter. Fjern småkagerne fra bagepladen og lad dem afkøle.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 8846 gange, og udskrevet 126 gange.
Kommentarer
lene-brodersen - 2011-11-13 20:35:02 Jeg har prøvet ovenstående. Dejen blev et grynet resultat, der ikke kunne trilles til kugler. Brugte kun 2 spsk knuste hørfrø!Der mangler olie eller mælk tror jeg. Reelt et dyrt forsøg, der røg ud og 3 skuffede børnebørn. Ærgerligt. LB
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider