Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Grillet laks med råstuvede kartofler

Grillet laks med råstuvede kartofler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet med skind

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :


Grillet laks med råstuvede kartofler, billede 4 Grillet laks med råstuvede kartofler, billede 1 Grillet laks med råstuvede kartofler, billede 2 Grillet laks med råstuvede kartofler, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 skiverfersk laks ( á 125 g)
1 spsk.olie
1 kg.kartofler
3 dl.piskefløde
1 dl.hakket dild
 salt
 peber
 evt. lidt fransk sennep
 


Opskrift:

Lakseskiverne pensles med olie og letsteger over åben grill eller i en oliesmurt grillpande og steger i få min. på hver side, det kommer an på varmen og på, hvor tykke skiverne er.

Serveres med citronbåde, dild, lidt agurkeskiver og de råstuvede kartofler:

Her skrælles eller skrabes nye kartofler og skæres i terninger og må derefter ikke komme i vand, for så forsvinder den stivelse der skal jævne kartoflerne.

De kommes i en tykbundet gryde, og fløden hældes ved. Bringes i kog, rør af og til, og under låg småkoger de i 15 min., til kartoflerne er møre. Så tilsættes salt, peber, lidt sennep og evt. 1 spsk smør. Nu er kartoflerne færdige og ligger i en fin stuvning.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (12 stemmer)

Opskriften er vist 40860 gange,
og udskrevet 869 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

annasofie  -  2007-12-28 17:59:38
Kan man kun bruge nye kartofler?