Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Jyllands bedste kringle

Jyllands bedste kringle, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

KagerRet : Kager - Kringle - Kringler

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : GMC

Indsendt :



Ingredienser:
2 dl.lunkent vand
300 g.margarine
1 pakkegær
3 spsk.sukker
3 æg
 
450 g.hvedemel
 
 Remonce:
225 g.margarine
225 g.sukker
 Kardemomme eller kanel
 Rosiner
 
 Pensling:
 æg
 sukker
 nødder
 
Opskrift:
Sættes til 'hævning' i 20 min.
450 g mel æltes i med hænderne
Hævning igen i ½ time
Rulles ud og deles i 4 stænger
Remonce af
225 g margarine
225 g sukker
Kardemomme eller kanel
Rosiner
Pensles med æg og drysses med sukker og nødder
Hæves i 15 min.
Bages i 14 min. ved 220 grader.


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 6301 gange,
og udskrevet 201 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Bente Kristensen  -  2014-01-05 16:43:35
Dette er jo "Søren Ryges kringle" som oprindeligt stammer fra kogekonen han mødte i Hirtshals, så opskriften HAR en oprindelse! Jeg bager efter den originale opskrift (som kan findes på nettet)og synes denne fremgangsmåde er noget mangelfuld. Mvh Bente fra Nordjylland

bigstorlil  -  2013-12-05 23:03:52
Er dette den samme kingle som fra Jørgen Ryge?