Sættes til 'hævning' i 20 min.
450 g mel æltes i med hænderne
Hævning igen i ½ time
Rulles ud og deles i 4 stænger
Remonce af
225 g margarine
225 g sukker
Kardemomme eller kanel
Rosiner
Pensles med æg og drysses med sukker og nødder
Hæves i 15 min.
Bages i 14 min. ved 220 grader.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 6423 gange, og udskrevet 207 gange.
Kommentarer
Bente Kristensen - 2014-01-05 16:43:35 Dette er jo "Søren Ryges kringle" som oprindeligt stammer fra kogekonen han mødte i Hirtshals, så opskriften HAR en oprindelse! Jeg bager efter den originale opskrift (som kan findes på nettet)og synes denne fremgangsmåde er noget mangelfuld. Mvh Bente fra Nordjylland
bigstorlil - 2013-12-05 23:03:52 Er dette den samme kingle som fra Jørgen Ryge?
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider