Hak hvidløget (eller pres det). Høvl gulerødder og squash i tynde strimler med en grøntsagsskræller. Varm olien på panden og lynsteg ved god varme "båndene" sammen med hvidløget under omrøring til grøntagerne falder sammen og gulerodsstrimlerne er "al dente". Ca. et par minutter, pas på de ikke bliver brankede. Drys med lidt groft salt, rør hurtigt rundt og server med det samme.
Tips:
Perfekt tilbehør til okse- og kalvekød.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(1 stemmer)
Opskriften er vist 2699 gange, og udskrevet 57 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider