Først si væden fra tunen. Tilsæt ca. 2 dl creme fraiche (+/- efter behov), majs, hakkede rødløg, lime + citron saft, ordentlig skvis chili (fremhæver tun smagen, men også efter behov), ½ tsk. salt, ½ tsk. sukker og noget peber. Lad moussen trække i køleskabet i over en time, for at ingredienserne trækker sig ind i moussen.
Tips:
Man kan også godt tilføje ærter og kogte gulerødder, men havde det ikke lige i køleskabet i dag.
Evt. kan man også eksperimentere med noget husblas, men har endnu ikke prøvet det.
Enjoy!
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.4
(4 stemmer)
Opskriften er vist 5824 gange, og udskrevet 81 gange.
Kommentarer
Magura - 2012-09-19 13:07:29 Super lækker, og hurtig at lave.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider