Blomkål polonaise - Polsk blomkål

Blomkål polonaise - Polsk blomkål, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandKilde : Per K.

Fryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt :


Blomkål polonaise - Polsk blomkål, billede 4 Blomkål polonaise - Polsk blomkål, billede 1 Blomkål polonaise - Polsk blomkål, billede 2 Blomkål polonaise - Polsk blomkål, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 blomkål
 
 Vinaigrette:
1 skalotteløg
1 fedhvidløg
8 cornichons
2 æg
 Persille, frisk
0.5 dl.Æbleeddike
2 dl.olivenolie
 Salt
 Peber
 
Opskrift:
Start med at koge æggene møre evt. dagen før.

Skær bladene af blomkålen og skyl den grundigt Kog blomkålen hel i en gryde der er stor nok til at vandet kan dække og kog den i 12-15 minutter i letsaltet vand. Blomkålen skal kun lige koges mør og må ikke koge fra hinanden. Tages op og drypper godt af.

Vinaigrette:
Hak løg, hvidløg, kapers, cornichoner og æg groft. Dette blandes med hakket persille, æbleeddike, olivenolie, salt og peber.

Anretning:
Placer det endnu varme blomkål på en tallerken eller fad og fordel vinaigretten over


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 403 gange,
og udskrevet 6 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu