Blomkål polonaise - Polsk blomkål
Kilde : Per K. Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Start med at koge æggene møre evt. dagen før.
Skær bladene af blomkålen og skyl den grundigt Kog blomkålen hel i en gryde der er stor nok til at vandet kan dække og kog den i 12-15 minutter i letsaltet vand. Blomkålen skal kun lige koges mør og må ikke koge fra hinanden. Tages op og drypper godt af. Vinaigrette: Hak løg, hvidløg, kapers, cornichoner og æg groft. Dette blandes med hakket persille, æbleeddike, olivenolie, salt og peber. Anretning: Placer det endnu varme blomkål på en tallerken eller fad og fordel vinaigretten over |
|
Opskriften er vist 4287 gange,
og udskrevet 95 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne