Rødstegt chililaks

Rødstegt chililaks, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Laksekoteletter (butterfly)

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :

Ingredienser:
3 spsk.chilipulver
2 spsk.stødt kardemomme
 Salt
 peber
2 laksekoteletter
 Olie til stegning
 
Opskrift:
Bland krydderierne og gnid dem ind på den ene side af laksekoteletterne i et tykt lag. Varm olien og steg koteletterne med den krydrede side nedad i 2 minutter. Dæmp varmen og steg den anden side i ca. 5 minutter. Laksen skal ikke være helt gennemstegt. Server smørristede kartofler til.


karakterer:
Opskriften er vist 7069 gange,
og udskrevet 110 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Kokken  -  2010-11-22 17:31:38
Måske lidt for meget mht kvantitet af krydderier, det skal jo heller ikke være sådan, at laksen mister sin egen smag. Ellers fin opskrift