Sveskerne koges i vand der lige dækker i 15 minutter.
Tages op og moses med en gaffel eller stavblender.
Bund:
Butterdejen samles til 2 stykker af 3 plader hver.
Skæres ud til 2 runde bunde i ens størrelse, den ene skal der kun bruges en kant på ca. 5 cm. som lægges oven på den anden.
Lægges på bagepapir og bages i alm. ovn ved 200 grader C til den er hævet og pæn lysebrun.
Vanillecreme:
Rør æggeblommer med florsukker og maizena røres i. Varm fløden med vanillekornene til kogepunktet og rør det i æggemassen. Hæld tilbage i gryden og varm til kogepunktet under omrøring. Lad cremen afkøle. Rør nu og da, så der ikke dannes skind.
Når alle tingene er afkølet, så piskes fløden til flødeskum, og den blandes med vanillecremen.
Butterdejsbunden placeres på et fad, sveskomosen lægges ovenpå, dernæst den blandede creme.
Til slut rives der mørk chokolade ud over og kagen er klar til servering.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 5707 gange, og udskrevet 22 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider