Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Muldvarpeskud på butterdejsbund

Muldvarpeskud på butterdejsbund, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt :


Muldvarpeskud på butterdejsbund, billede 4 Muldvarpeskud på butterdejsbund, billede 1 Muldvarpeskud på butterdejsbund, billede 2 Muldvarpeskud på butterdejsbund, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
200 g.svesker
 
 Bund:
6 butterdejsplader
 
 Vanillecreme:
4 æggeblommer
100 g.flormelis
1 spsk.maizena
2.5 dl.piskefløde
1 vanillestang
 
2.5 dl.piskefløde
 
 
 Pynt:
50 g.chokolade
 
Opskrift:
Sveskerne koges i vand der lige dækker i 15 minutter. Tages op og moses med en gaffel eller stavblender.


Bund: Butterdejen samles til 2 stykker af 3 plader hver. Skæres ud til 2 runde bunde i ens størrelse, den ene skal der kun bruges en kant på ca. 5 cm. som lægges oven på den anden. Lægges på bagepapir og bages i alm. ovn ved 200 grader C til den er hævet og pæn lysebrun.

Vanillecreme:
Rør æggeblommer med florsukker og maizena røres i. Varm fløden med vanillekornene til kogepunktet og rør det i æggemassen. Hæld tilbage i gryden og varm til kogepunktet under omrøring. Lad cremen afkøle. Rør nu og da, så der ikke dannes skind.


Når alle tingene er afkølet, så piskes fløden til flødeskum, og den blandes med vanillecremen.


Butterdejsbunden placeres på et fad, sveskomosen lægges ovenpå, dernæst den blandede creme. Til slut rives der mørk chokolade ud over og kagen er klar til servering.


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 5403 gange,
og udskrevet 20 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu