Rør blødt smør og sukker hvidt og skummende.
Tilsæt et æg ad gangen og rør godt mellem hvert æg.
Vend melet i sammen med kakaopulver og vanilje. Tilsæt til sidst den hakkede chokolade.
Fyld dejen i 12 muffinsforme. Bag dem i en forvarmet ovn på 175 grader i 15 min.
Tips:
Kan serveres med friske bær og flødeskum. Kagerne holder sig svampet i lang tid, hvilket gør, at de også kan spises mange dage senere.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.6
(13 stemmer)
Opskriften er vist 9184 gange, og udskrevet 195 gange.
Energi:
KJ total 16652 (3964 kcal)
KJ pr. stk. 1387 (330 kcal)
Vægt ialt 1012 gram
Vægt pr. stk. 84 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1645 KJ (391 kcal) Protein 6.4 gram Fedt 22.4 gram Kulhydrat 42.2 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
Sandra - 2012-08-26 20:01:28 Ekstrem tør. Kan slet ikke anbefalde denne opskrift
Lotte - 2012-04-14 14:21:05 Forstår ikke de ikke skal bages mere. Min ovn kan slet ikke bage dem igennem også selvom man tænker på at de skal være bløde indeni.
Paula - 2011-09-26 14:40:40 Den bedste opskrift på Chocomuffins jeg har prøvet. Lækre og svampede.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider