saft af 1 citron eller 1 appelsin saft af 1 citron eller 1 appelsin
1
dl.
rismælk1 dl. rismælk
4
spsk.
olivenolie4 spsk. olivenolie
2
tsk.
bagepulver2 tsk. bagepulver
100
g.
valnødder100 g. valnødder
Opskrift:
Pisk æggene godt med sukkeret. Skræl bananerne - mos dem godt og rør mosen i æggemassen sammen med citrussaft. Tilsæt rismælk - olie - bagepulver og mel og rør dejen grundigt sammen. Vend tilsidst valnøddekernerne i dejen og hæld den i en aflang velsmurt kageform.
Bag kagen ved 175 grader i ca 50 min.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 6475 gange, og udskrevet 82 gange.
Kommentarer
Helle - 2012-08-06 12:30:26 Måske er det risMEL og ikke risMÆLK??
- 2012-06-16 12:04:51 Der står ikke hvor meget mel der skal i.
- 2012-05-19 11:47:16 Mon ikke det er mel og ikke rismælk??
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider