lagevand fra syltede asier1 spsk. lagevand fra syltede asier
1
tsk.
sukker1 tsk. sukker
salt salt
peber peber
Pynt: Pynt:
2
tomater2 tomater
dild dild
purløg purløg
karse karse
Opskrift:
Skær kartoflerne i skiver.
Rør creme fraichen op med resten af ingredienserne.
Vend forsigtigt kartoflerne i dressingen. Stil kartoffelsalaten køligt ½-1 time.
Skyl og tør tomaterne, og skær dem i både. Fordel dem over kartoffelsalaten, og drys med klippet dild, purløg eller karse lige før serveringen.
Tips:
Denne kartoffelsalat er især velegnet til fisk.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 7823 gange, og udskrevet 113 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider