Persillepesto 02

Persillepesto 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Diverse Tilbehør

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ja

Indsendt af : Jan Aakjær

Indsendt :     

Ingredienser:
500 g.renset persille
2 dl.god olie
150 g.sesamfrø
150 g.fetaost
10 fedhvidløg
 
Opskrift:
Persillen skylles og renses for stilke. Drypper af i en sigte. Hvidløg renses og skæres evt. lige over en gang eller 2.
Det hele kommes i en foodprocesser og kører der, indtil det er en jævn pasta.
Opbevares i køleskab - kan eventuelt fryses.

Tips:

Dette er et alternativ til almindelig pesto. Jeg startede med at lave det da jeg syntes det var for dyrt at købe basilikum, parmesan og pinjekerner. Så undersøgtte jeg hvad jeg havde "ved hånden", og jeg er helt godt tilfreds. Der kan varieres med mangt og meget. Man kan f.eks. erstatte nogle af eller alle sesamfrøene med solsikkekerner. Der kan også kommes lidt tomat i - den soltørrede slags passer meget godt til og sådan kan der varieres meget. Jeg har valgt at beskrive den oprindelige opskrift, som jeg startede med- Vi bruger det i stedet for smør på brødet(prøv det under en ost på frisk brød)eller som ingrediens når vi laver pasta. Derfor laver vi også store mængder. Det kan bare divideres ned - dette er bare grundopskriften - så kan du bare gå i gang med egne ideer





karakterer:
Opskriften er vist 3239 gange,
og udskrevet 106 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu