Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Stegt laks med spinat blanquet

Stegt laks med spinat blanquet, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Laksekoteletter (butterfly)

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :




Ingredienser:
4 laksekoteletter
10 g.smør
 
 blanquet:
1 dl.fiskebouillon
2 dl.piskefløde
1 tsk.dijonsennep
3 æggeblommer
200 g.frisk eller optøet hel spinat
 salt
 peber
 


Tilbehør:
Kartofler
Opskrift:

Kog kartoflerne. Steg laksen i smørret til den er gylden på begge sider.

Spinat blanquet:
Kog bouillon og fløde til det tykner.
Tag gryden af varmen og blend saucen med sennep og æggeblommer. Rens spinaten godt og vend den i saucen. Bruges der optøet spinat, bør den dryppe godt af.

Varm saucen op, den må ikke koge, det vil få den til at skille. Smag til med salt og peber og server saucen til laksen sammen med kartofler.
Tilbehøret kan fx være halve grillede tomater med hvidløg.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 10655 gange,
og udskrevet 182 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu