Stegt laks med spinat blanquet

Stegt laks med spinat blanquet, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Laksekoteletter (butterfly)

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
4 laksekoteletter
10 g.smør
 
 blanquet:
1 dl.fiskebouillon
2 dl.piskefløde
1 tsk.dijonsennep
3 æggeblommer
200 g.frisk eller optøet hel spinat
 salt
 peber
 
Opskrift:
Kog kartoflerne. Steg laksen i smørret til den er gylden på begge sider.

Spinat blanquet:
Kog bouillon og fløde til det tykner.
Tag gryden af varmen og blend saucen med sennep og æggeblommer. Rens spinaten godt og vend den i saucen. Bruges der optøet spinat, bør den dryppe godt af.

Varm saucen op, den må ikke koge, det vil få den til at skille. Smag til med salt og peber og server saucen til laksen sammen med kartofler.
Tilbehøret kan fx være halve grillede tomater med hvidløg.





karakterer:
Opskriften er vist 12499 gange,
og udskrevet 230 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu