75 g. rosiner (1.5 dl.) eller 50 g. hakket mørk chokolade evt. 75 g. rosiner (1.5 dl.) eller 50 g. hakket mørk chokolade
Pensling: Pensling:
1
æg1 æg
Opskrift:
Tænd ovnen på 225 c
Bland mel, bagepulver, sukker og salt sammen i en skål
Skær smør ud i små stykker. Smuldr det i melblandingen med fingrene, så det kommer til at ligne revet ost.
Slå ægget ud i en lille skål, og pisk det med en gaffel. Kom sammenpisket æg og cremefraiche i skålen. Ælt hurtigt dejen sammen. Dejen skal være let og blød uden at klistre. Ælt evt. rosiner eller små stk. chokolade i.
Drys mel på bordet. Rul dejen ud til en tykkelse på ca. 2 cm med en rullepind/kagerulle.
Stik dejen ud med en udstikker eller et glas med en diameter på 5-6 cm. Læg cirklerne på en bageplade med bagepapir. Pensl med sammenpisket æg.
Bagepladen sættes i midten af ovnen, og bages i ca 15 min. til de er gyldne.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 3735 gange, og udskrevet 71 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider