Pesto eggs - Pestoæg

Pesto eggs - Pestoæg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

Morgenmad/BrunchRet : Morgenmad/Brunch - Brunch

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Fryseegnet : Ikke afprøvet

Indsendt :


Pesto eggs - Pestoæg, billede 4 Pesto eggs - Pestoæg, billede 1 Pesto eggs - Pestoæg, billede 2 Pesto eggs - Pestoæg, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 spsk.Pesto
2 æg
 salt
 peber
 
2 skiverbrød
4 spsk.Humus
 tomat
 
Opskrift:
Rist brødet let og smør det med humus, læg et par skiver tomat herpå.

Pestoen kommes på en varm pande og 2 æg slået ud oven på, krydres med salt og peber. Æggene steger et par minutter og løftes enkeltvis over på brødet.

Tips:

I stedet for humus kan der bruges flødeost eller ricotta.

Pestoen er bedst hjemmelavet, vi har brugt en basilikumpesto men andre slags kan også bruges.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2    (1 stemmer)

Opskriften er vist 771 gange,
og udskrevet 6 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu